Skip to main content

Eindelijk was het zover voor de jeugdvissers, die met het materiaal van echte wedstrijdvissers een ochtend mochten vissen. Na de loting gingen de deelnemers naar hun plaatsnummer, de wedstrijdvissers gaven uitleg hoe je een voertje maakt en wat voor aas je kan gebruiken. Daarna op de viskist en er volgde een korte cursus hoe je een dobber afstelt een onderlijn bevestigd en een hengel afsteekt.

Jeugdvisdag 2014

We hebben er een klein wedstrijdje van gemaakt om er een beetje spanning in te brengen. na het fluitsignaal werd er gevoerd en de strijd kon beginnen ,al snel werd de eerste vis gevangen .een aantal deelnemers kregen het al snel door hoe je moest vissen met een wedstrijdhengel , een aantal deelnemers hadden in het begin toch wat moeite met een wedstrijdhengel want er zit ook nog elastiek in de top, en je zit dan heel snel in de knoop gelukkig was de hulp niet ver weg en kon er weer snel verder gevist worden.
jeugvisdag 2014
Na het eindsignaal werd de gevangen vis gewogen door de weegploeg en gaf de volgende uitslag:

1. Jens Harkema 2.935 gram.
2. Kevin Verhoef 2.150 gram.
3. Brian van der Kieft 1.910 gram.
4. Jop Braber 1.635 gram.
5. Ric Braber 1.615 gram.
6. Kai Govan 1.600 gram.

jeugvisdag 2014
Uit handen van onze jeugdbegeleider ontvingen de deelnemers een hengel met tuig als aandenken.
Tot slot alle wedstrijdvissers Hartelijkdank voor jullie medewerking het was een leuke en vooral een leerzame visles voor de deelnemers.

Met vis groeten,

De wedstrijdcommissie,
HSV Hilversum.