Skip to main content
[av_one_third first av_uid=’av-9wiu55′] [av_heading heading=’Snoeken doe je zo!’ tag=’h3′ style=’blockquote modern-quote’ size=” subheading_active=’subheading_below’ subheading_size=’15’ padding=’10’ color=” custom_font=” av_uid=’av-6sczhl’] Heb je wel eens gedroomd om ook een snoek te vangen?
Maar je weet nog niet hoe je op snoek moet vissen.

[/av_heading] [/av_one_third] [av_two_third av_uid=’av-6gaqrt’] [av_image src=’https://hsvhilversum.nl/wp-content/uploads/2015/09/snoeken-doe-je-zo.png’ attachment=’2170′ attachment_size=’full’ align=’center’ animation=’no-animation’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ av_uid=’av-44nrpl’][/av_image] [/av_two_third] [av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-38pne1′ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”] Voor jou de kans om op zondag  18 oktober 2015 een snoekles bij te wonen. Waarbij je geleerd wordt een snoekonderlijn te maken, hoe je moet werpen met kunstaas. Hoe je moet omgaan en onthaken van de snoek

Natuurlijk ga je die dag echt een snoek proberen te vangen.

Geef je op vóór 10 oktober 2015 via email jeugdbegeleider@hsvhilversum.nl

Je krijgt dan tijdig bericht waar je verwacht.

Deze inschrijving is gesloten
[/av_textblock]