Skip to main content
[av_heading heading=’Clinic Method Feeder voor de Jeugd’ tag=’h3′ style=’blockquote modern-quote’ size=” subheading_active=’subheading_below’ subheading_size=’15’ padding=’10’ color=” custom_font=”] 12 juni 2016, Kastanjevijver te Hilversum
[/av_heading] [av_two_third first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”] [av_textblock size=” font_color=” color=”] De Clinic Methodfeeder voor de jeugd werd dit jaar gehouden bij de Kastanjevijver in Hilversum. Dit jaar allemaal jongens in de leeftijd van 11t/m 16 jaar die s ’morgens met hun hengel klaar stonden.
Na een kleine introductie gaf ik het woord over aan Pascal en Jeroen( dit door een goede tip van Gerald Hoving), de jongens werken in hun vrije tijd voor Preston en zijn zeer bedreven in deze stijl van vissen. De aandacht was er gelijk bij toen er een voer werd aangemaakt en pellets werden bevochtigd. Voor 1 van de kinderen ging de hengel gelijk in de montage compleet met voerkorf (method) en onderlijn. Na deze mooie uitleg ging iedereen op zijn plek zelf aan de gang met enige hulp om dit voor elkaar te krijgen. Hierna werd de haak beaasd met een miniboilie en om 9.30 uur op de visstek gegooid.
[/av_textblock] [/av_two_third][av_one_third min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”] [av_image src=’https://hsvhilversum.nl/wp-content/uploads/2016/06/method-feeder-1.png’ attachment=’2732′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’][/av_image] [av_image src=’https://hsvhilversum.nl/wp-content/uploads/2016/06/method-feeder-3.png’ attachment=’2733′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’][/av_image] [/av_one_third][av_one_third first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”] [av_image src=’https://hsvhilversum.nl/wp-content/uploads/2016/06/method-feeder-2.png’ attachment=’2734′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’][/av_image] [/av_one_third][av_two_third min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”] [av_textblock size=” font_color=” color=”] Deze morgen werd ik ook geassisteerd door Anton Hogenbirk die hier in thuis is. In deze ochtend werd iedereen goed begeleid en mochten ze om de beurt even bij Jeroen of Pascal op de wedstrijdkoffer zitten voor tips en trucs. Ze hebben tot 13.30 uur gevist maar ondanks dat ze niet wilden stoppen moest ik het afblazen vanwege het onweer dat er aan kwam. Iedereen had deze dag vele karpers gevangen, de glimlach was van oor tot oor en werd nog groter toen ze te horen kregen dat ze de method, onderlijnen, voerbak en boilies mochten houden. Na een groot applaus de jongens van Preston nog even geholpen met opruimen en ben ik naar huis gereden om gelijk het verslag met foto’s op de mail te zetten. Tot mijn grootste consternatie bleek dat er geen SD-kaart in mijn toestel zat. Ik heb toen wat mensen benaderd die deze morgen ook aanwezig waren en zo doende toch wat foto’s weten te bemachtigen. Al om al was het weer een super geslaagde Clinic. Groet jeugdbegeleider Ronald Spakman
[/av_textblock] [/av_two_third]