Skip to main content
[av_heading tag=’h2′ padding=’10’ heading=’2 oktober 2016: Pike Experience in Almere’ color=” style=’blockquote modern-quote modern-centered’ custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading] [av_textblock size=” font_color=” color=”] Vorig jaar de snoek clinic met een aantal jeugdleden en toen al besloten om met de jeugdleden naar de Pike (snoek) experience te gaan in Almere. Een groot evenement van de snoek studiegroep Nederland/België.  Nu afgelopen zondag was het dan zover en ondanks de meerdere oproepen aan jeugdleden hadden zich maar 2 jeugdleden aangemeld.

Rond 11 uur heb ik Jayden (8) en Marijn (12) opgehaald in Hilversum en zijn we naar Almere gereden. Ik had buienradar nog gecheckt en het zou mee vallen met de verwachtte regen en op dat moment scheen het zonnetje nog.

Aangekomen in Almere zijn we eerst naar binnen gegaan om allerlei hengels en heel veel kunstaas te bekijken en vooral de demonstraties kunst bouwen had veel bekijks. Na een klein uurtje wilde we naar buiten om te kijken of we met 1 van de boten mee konden want uiteindelijk wilden de boys niets liever dan vissen.

Maar op het moment dat we naar buiten gingen begon het flink te plenzen en besloot ik om eerst maar wat te gaan drinken en een patatje te eten.

Het duurde een half uur en toen werd het droog en toen we bij de stijger kwamen was Ronald Snoek (is zijn echte naam) zijn boot aan het klaarmaken voor vertrek. De woorden willen jullie mee gaan vissen werd met volmondig beantwoordt met. Dat zou geweldig zijn!!!

Ronald vertelde bij vertrek dat er wel aanbeten waren geweest in de ochtend er was nog geen snoek   gevangen door zijn gasten.

Marijn en Jayden hadden nog nooit op snoek gevist en laat staan één gevangen.  Na wat uitleg over de materialen werd er gevist. Om beurten konden ze nadat Ronald had ingegooid het aas binnen draaien.

Na wat worpen en het vertraagd binnen halen barste er een flinke bui los en daar waren wij niet er goed op gekleed. Maar dat werd gauw vergeten toen Marijn zij ik voel iets en ja hoor hij vangt tijdens de clinic zijn eerste snoek. Foto’s zeggen genoeg.

Dit was een geweldige ervaring iedereen was de regen vergeten en wilde meteen weer vissen. De dag kon niet meer stuk maar na 5 minuten riep Marijn wederom ik voel iets en ja hoor hij vangt zijn 2de snoek.

Helaas is Jayden zonden snoek gebleven maar we hebben een geweldig dag beleeft en danken      Ronald Snoek voor deze onvergetelijke ervaring.

Volgend jaar weer met jeugdleden naar de Pike Experience!  Jeugdleden: Hou het contact en de website in de gaten voor de oproep!
[/av_textblock] [av_masonry_gallery ids=’2930,2929,2928,2927,2926,2925,2924,2923,2922,2921,2920,2919,2918,2917′ items=’24’ columns=’flexible’ paginate=’pagination’ size=’flex’ gap=’large’ overlay_fx=’active’ container_links=’active’ id=” caption_elements=’none’ caption_styling=” caption_display=’always’]