Skip to main content

Hilversum, 27 mei 2017 – Het was weer een mooie ochtend aan de Berlagevijver op de Nationale Hengeldag 2017. Om 09.00 uur werd het startsein voor de Jeugdwedstrijd gegeven, georganiseerd met de hulp van HSV Hilversum en vrijwilligers.

Door een mooie sponsoring van Gerald Hoving Hengelsport werden de eerste voerballetjes bij de dobber gebracht en de maden aan de haak gedaan. Eén minuut later kwamen de vissen al op de kant. In de 2 uur die daarop volgde werd er overal een vis gehaakt en tussendoor werd er nog even wat afleiding gebracht met wat drinken en snoepgoed, tja het is toch een hele zit.

jeugdwedstrijd 2017 berlagevijverBij elkaar zijn er 157 vissen gevangen met een totale lengte van 1505 cm.

De ochtend eindigde met de prijsuitreiking waarbij iedereen iets mee naar huis kreeg, maar de eerste drie winnaars waren:

1ste Plaats Jason Adema  met 294 cm
2e Plaats Niels Bruggink  met 277 cm
3e Plaats Mees Ketelaar met  211 cm

De grootste vis van 28 cm werd vandaag gevangen door Romeo Spakman.

De foto’s van de jeugdwedstrijd vind je hier.

Groet Jeugdbegeleider,

Ronald Spakman