Skip to main content

De vooruitzichten waren erg slecht: veel regen en misschien een momentje droog! De werkelijkheid was gelukkig anders. We startten zaterdag 9 september 2017 aan forellen vijver de Berenkuil te Nijkerk met regen, maar na ongeveer 1,5 uur werd de regen minder en uiteindelijk was het droog.

Rond 7.30 uur kwamen de eerste vissers binnen voor een kopje koffie en op tijd te starten aan de vijvers. In totaal hebben we gevist met 29 volwassenen en 5 jeugdleden. De opkomst voor de jeugdleden is nog niet heel erg groot, maar het blijft lastig omdat ze ook een andere sport uitoefenen. De conclusie is dat er toch een stijging is en daar zijn we enorm blij mee!  We hopen jullie volgend jaar allemaal weer te zien en ook de andere jeugdleden die enthousiast hebben reageert op de mailing, maar helaas niet konden komen.

Bij de volwassen was de opkomst minder doordat er ziekmeldingen waren en de regen kan ook een reden zijn geweest. Dat mocht de pret niet drukken zoals jullie op de foto’s zien. Het voordeel hiervan was dat er meer ruimte tussen de vissers was dan andere jaren.  Forellen en zalmforellen zijn eruit gevist met veel plezier. Ondanks dat er minder is gevangen en we de reden daarvan niet weten, is er net als andere jaren, 5 forellen per persoon in de vijver gelaten.

Wil je de foto’s zien? Bekijk ze hier.