Skip to main content
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”] Hierbij nodigt het bestuur u uit om met ons gezellig te gaan forelvissen op zaterdag 15 september op een nieuwe locatie in Cothen.  Een prachtig complex waar wij 2 vijvers tot onze beschikking hebben om te vissen op forel en zalmforel.  Mee vissen is geheel kosteloos. Overige is voor eigen rekening.     Het aanschaf van aas en eventuele hengelhuur is ter plaatse mogelijk.

Hengelhuur is 4 euro. Aas: Wasmotten 3,50 , meelwormen 1,40 en u mag ook met pieren en troutbeet vissen. Troutbeet is ook ter plaatse verkrijgbaar.

Ook bestaat de mogelijkheid om uw gevangen  forel om te ruilen voor een gerookte forel met bijbetaling van 1 euro per forel.

Op geven kan via een mailtje naar watervisstandbeheerder@hsvhilversum.nl of via de wedstrijdcommissie: Hans de Knecht tel. 035-5389210 van 19:00 tot 20:30 uur.
[/av_textblock]