Skip to main content
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jw93f1ds’ admin_preview_bg=”] Verslag Vliegvissers bezoek aan Baggelhuizen Assen.

 

Rond 9:00 uur was iedereen aanwezig en na een kop koffie en het optuigen van de hengels

gingen we vissen. Sommige gewoon wadend vanaf de kant en anderen in Belly boats die Marijn had meegenomen zodat eenieder dit kon ervaren.

In deze Forelvisvijver die er overigens erg mooi is en er schitterend bij ligt zwemmen grotere exemplaren forel en is het vissen met sterke tip verplicht.  Al snel werden er vissen gehaakt en ook verspeelt. Gaandeweg werden er toch menig mooie forellen gevangen.   Ook het weer speelde goed mee. Weinig wind en een heerlijk zonnetje.

Om halfeen hadden we afgesproken om te gezamenlijk te gaan lunchen en lekker iets te gaan drinken. Heerlijk vertoeven in het zonnetje en na een uurtje ging eenieder weer naar de vijver om de grote exemplaren te verleiden.

Met name in de Belly boats werd later op de middag veel forel gevangen op de droge vlieg.

Het was al met al een topdag die om half 5 werd afgeblazen.

De reacties van alle deelnemers waren positief en heb daarop besloten dit we dit in het najaar zeker herhalen en zal deze datum tijdig communiceren via de mail.

Wij dank de vrijwilligers van Forellen vijver Baggelhuizen voor hun gastvrijheid en de goede verzorging.

Aalt van den Hazel
[/av_textblock] [av_masonry_gallery ids=’4331,4332,4333,4334,4335,4336,4337,4338,4339,4340,4341,4342,4343′ items=’24’ columns=’flexible’ paginate=’pagination’ size=’flex’ orientation=” gap=’large’ overlay_fx=’active’ animation=’active’ container_links=’active’ id=” caption_elements=’none’ caption_styling=” caption_display=’always’ color=” custom_bg=” av-medium-columns=” av-small-columns=” av-mini-columns=” av_uid=’av-jw93p8i5′]