Skip to main content

4 vliegvis bindavonden bij voldoende deelname. Donderdag 13/2 – 05/03 – 26/03 – 16/04.

Dit vind plaats in de buurthuis de Wijkcentrum de Koepel  Kapittelweg 399A, 1216 JC Hilversum aanvang 19:30 Hier zijn geen kosten aan verbonden en de koffie staat klaar. Overige  drankjes op eigen rekening. Gaarne snel aanmelden naar onderstand email adres.

Hieronder stelt onze instructeur zich even voor en verteld wat je nodig hebt aan materialen.

Hanafi Saleh, vliegvisser en vliegbinder sinds 1979, wonend te Den Haag.

Ik heb voor vliegvisverenigingen een leuk, leerzaam en avondvullend bindprogramma. Het binden met buzzer plak strips. Met dit materiaal bind ik In 45 seconden een simpele goed vangende buzzer. Maar er is meer mee mogelijk. Je kan er bijvoorbeeld makkelijk mooie lijfjes van nimfen, emergers en droge vliegen mee maken. Ik bind voor, geef aanwijzingen en tips hoe het materiaal te gebruiken. De clubleden binden met mij mee of binden zelfstandig. Omdat men het snel leert, binden de leden zo’n 8 tot 10 vliegen op een avond die ze natuurlijk allemaal mee naar huis mogen nemen.

Al het bindmateriaal wordt kosteloos voor de leden ter beschikking gesteld. De leden kunnen na afloop bij mij een setje van 11 kleuren buzzerstrips kopen. De leden zorgen zelf voor een vise, sterke verenklem, dun binddraad, dubbingnaald, schaartje en een whip finisher.

Zaterdag 18 april gaan we naar Forellenvijver de Berenkuil Berencamperweg 11 3882 SP Putten  Hier verzamelen we om 09:30 uur en nemen we een kopje koffie. Aansluiten zal Leon Goodijk weer een werpclinic verzorgen van 1,5 uur. Aansluitend kan ieder op eigen kosten de lunch nuttigen en na de lunch kunnen we gaan vissen vijver 1C waar 4 forellen p.p.  worden uitgezet en gevangen vis kan meegenomen worden. Ook kun je ervoor kiezen om drie uur te vissen op de catch en release vijver.   Kosten voor deze dag zijn  € 10.==

Zaterdag 16 mei Forel- en Vliegviscentrum Baggelhuizen  109405 VD Assen

Een mooie wijde vijver waar grote forellen zijn uitgezet en je verplicht moet vissen met wat zwaardere leaders.

Het is aan te raden een waadbroek /schoenen te hebben zodat je in het water kan staan, maar vanaf de oever kan je ook vissen.  De kosten voor deze dag is 12,50  p.p.

Wij proberen met de aanmeldingen zoveel mogelijk te carpoolen zodat de kosten laag blijven voor een ieder en zullen ook vooraf verzamelen.

 

 

Vis trip Noorwegen :

Vrijdag 5 juni vertrekken  voor een vis reis naar Noorwegen.

Wij zullen van zondag 7 juni tot zaterdag 13 vissen in de Glomma  Koppang Noorwegen. Deze reis is eerder gecommuniceerd en er zijn 7 deelnemers. Er  zijn nog drie plaatsen beschikbaar. Als je iemand weet die mee zou willen dan snel aanmelden. Dit hoeven geen leden te zijn (Mogelijk leden van Naarden-Bussum) want dit is geheel op eigen kosten. Bijlage nogmaals toegevoegd.

 

Zaterdag 5 september is de jaarlijkse forelvisdag van HSV Hilversum en wordt gehouden  bij Forellenvijver ’t Groenewoud  Groenewoudseweg 16 3945 BC Cothen (Utrecht) Deze deelname is gratis en hou voor deze activiteit het kontakt van juni  in de gaten.  Opgeven kan ook via onderstaand email adres.

Zaterdag 31 oktober Forel- en Vliegviscentrum Baggelhuizen  109405 VD Assen

Een mooie wijde vijver waar grote forellen zijn uitgezet en je verplicht moet vissen met wat zwaardere leaders.

Het is aan te raden een waadbroek /schoenen te hebben zodat je in het water kan staan, maar vanaf de oever kan je ook vissen.  De kosten voor deze dag is 12,50  p.p. Wij proberen met de aanmeldingen zoveel mogelijk te carpoolen zodat de kosten laag blijven voor een ieder en zullen ook vooraf verzamelen.

Als je wil deelnemen aan 1 van de activiteiten dan moet je het bedrag overmaken op rek. nr.  NL67INGB0003605177 t.n.v. A. van den Hazel onder vermelding van datum evenement.

Rest mij jullie een heel goed vis jaar toe te wensen en hopelijk op een goede opkomst bij de verschillende activiteiten.

Als u zich nog niet heeft opgegeven voor deze vliegvisgroep meld u zich dan aan.

Geef uw voornaam, achternaam , telefoonnummer en emailadres  aan mij door en u krijgt dan tijdig informatie over de geplande activiteiten 2019. Geef je gegevens door via email   aaltvdh@gmail.com

Met vriendelijke groeten,  Aalt van den Hazel

Mob. 0633135850

Email: aaaltvdh@gmail.com