Skip to main content
[av_heading heading=’Installeer nu de VISplanner App op je smartphone’ tag=’h3′ style=’blockquote modern-quote’ size=” subheading_active=’subheading_below’ subheading_size=’15’ padding=’10’ color=” custom_font=”] en je hoeft niet meer het boekje met lijst van viswateren mee te nemen naar de waterkant….
[/av_heading] [av_textblock size=” font_color=” color=”] Met de VISplanner app op uw smartphone hoeft u niet meer het ‘dikke, zware boekje’ mee te nemen naar de waterkant.

Dat is mogelijk door u –als sportvisser- af te melden voor ‘het boekje’.

Klik hier www.viswaterlijst.nl om u vandaag nog af te melden.
Hoe minder boekjes gedrukt worden hoe beter voor het milieu en de georganiseerde sportvisserij. Wij hopen dan ook dat u deze link deelt met al uw leden via email, website, nieuwsbrief, social media enzovoorts.

De VISplanner app is eenvoudig te downloaden via de appstore.
[/av_textblock] [av_image src=’https://hsvhilversum.nl/wp-content/uploads/2015/08/visplanner.png’ attachment=’2087′ attachment_size=’full’ align=’center’ animation=’no-animation’ styling=” hover=’av-hover-grow’ link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’][/av_image]