Skip to main content

Rond 7.30uur kwamen de eerste visser binnen voor een kopje koffie en om op tijd te starten met vissen in de  vijvers.  Voor de derde keer op rij waren de weergoden ons goed gezind en was het een stralende morgen met een heerlijk zonnetje.

De vijvers lagen er goed bij en om de 1,5 meter afstand te garanderen heeft de eigenaar palletboxen neergezet met daarin een stoel en schepnet. Een prima oplossing en werd ook zeer gewaardeerd.

In totaal hebben we gevist met 45 leden. Een prima opkomst en dat doet ons als bestuur deugd.

Na een kleine corona proef opening kon een ieder gaan vissen en al snel werden de eerste forellen gevangen. Ook een beginnende vliegvissers had snel succes en ving er drie op een rij. Een ieder heeft zijn visjes kunnen vangen en velen maakte gebruik van de omruil mogelijkheid voor gerookt.

De conclusie is  dat er een stijging is in deelname van leden met de activiteiten die wij als bestuur organiseren en daar zijn we enorm blij mee!  Hoop jullie volgend jaar weer allemaal te zien en nodig ook de jeugdleden uit om deel te nemen.

Met groeten Aalt van den Hazel

scroll naar beneden voor foto’s