Skip to main content

Hilversumse Roeivereniging Cornelis Tromp

aankondiging

TROMP BOAT RACES

oktober 2023

op het Hilversums Kanaal

Geachte dames en heren,

Ieder jaar organiseert roeivereniging Cornelis Tromp in het derde weekend van oktober de Tromp Boat Races (TBR). De wedstrijden worden geroeid op het Hilversums kanaal vanaf de Wijde Blick tot aan de roeivereniging (bij de jachthaven van de HWS De Sporthaven).
We durven de corona-ontwikkelingen niet te voorspellen. We zijn gewoon maar begonnen met de voorbereidingen van de TBR van dit jaar.

Daarom deze vooraankondiging aan u.

Als de wedstrijden doorgaan, dan is in het weekend van 15 en 16 oktober 2022 het Hilversums Kanaal zeer beperkt toegankelijk. Ook sluis het Hemeltje en de Raaisluis zijn dan grotendeels gestremd. Als medegebruiker van het kanaal willen wij u op de hoogte houden van onze plannen. Zodat u met de planning van uw eigen activiteiten hiermee rekening kunt houden.

De exacte tijden waarop het kanaal wel toegankelijk is, kunnen we u nog niet geven. We gaan ervan uit dat de wedstrijden de hele zaterdag (tot ca.18 uur) in beslag nemen en op zondag tot een uur of vier ‘s middags. Als de exacte tijden van de openstelling van het kanaal bekend zijn, zullen die op www.vaarweginformatie.nl gepubliceerd worden. Ook op onze website (www.trompboatraces.nl) zullen de doorvaarttijden te lezen zijn. Mochten de wedstrijden onverhoopt toch niet doorgaan, dan kunt u dat daar ook lezen.

Wij realiseren ons dat deze wedstrijden en de daarmee gepaard gaande beperkte doorvaart-mogelijkheden ongemak betekenen voor uw organisatie, uw leden en/of recreanten. Wij vragen hiervoor uw begrip. Wij hopen dat u uw leden, watersporters en bezoekers hiervan op de hoogte wilt stellen.

Mocht deze aankondiging bij u vragen of opmerkingen oproepen, neem dan aub contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

namens de commissie TROMP BOAT RACES

Jetske Drijver

Anja van Dulken-Gresel

Secretariaat