Skip to main content
John van Rijn

Met verslagenheid hebben wij er kennis van genomen dat ons zeer gewaardeerd bestuurslid John van Rijn op 68 jarige leeftijd is overleden. We wisten dat John ongeneselijk ziek was. Op onze laatste bestuursvergadering, nog maar 10 dagen geleden, deelde John mee dat hem volgens de artsen nog maar enkele maanden resteerden. De schok van zijn toch nog onverwachte snelle overlijden was groot bij het bestuur van zijn geliefde Hengelsportvereniging. John was met hart en ziel bestuurslid van onze vereniging die ook tot 10 dagen geleden bij de bestuursvergaderingen aanwezig was. Ruim 32 jaar heeft hij zich bestuurlijk ingespannen voor de vereniging. John was een alleskunner als er zich een probleem voordeed bij de vereniging was John altijd bereid om in te springen. Hij verzorgde al jaren de ledenadministratie, was plaatsvervangend voorzitter, plaatsvervangend secretaris en heeft er voor gezorgd dat website in de lucht kwam. Op regionaal niveau heeft hij als laatste voorzitter van de federatie Gooi en Eemland de fusie met de federatie Noord-Holland tot een goed einde gebracht.

Voor zijn verdiensten voor de vereniging is John benoemd tot erelid van de vereniging. Op bovenstaande foto werd hem de bijbehorende versierselen door de voorzitter opgespeld.

Als bestuurder en als mens zullen we John gaan missen. Voor zijn vrouw en kinderen is dat natuurlijk nog veel heftiger. Wij wensen hen veel sterkte met het verwerken van dit verlies.