Skip to main content

Op zondag 9 juli verzamelde zich een flink aantal wedstrijdvissers en ook vissers die deze jubileum wedstrijd niet wilden missen aan het Hilversumkanaal ter hoogte van de invalide visplaats. De weergoden beloonde de organisatie met prachtig warm zonnig weer.

Na de loting kon een ieder zich naar de stekken begeven. Na de eerste toeter kon een ieder trachten de vissen in het net te krijgen.

 (Foto Ronald Spakman Bron G&E).

Midden in  het parcours zat Andries van Velzen die met 88 jaar het oudste lid van de vereniging is en al 80 jaar lid is van de vereniging. Deze gelegenheid wilde hij ook zeker niet missen.

(Foto bron G&E).

Het was al snel duidelijk dat de kop en staartplekken het erg goed deden. Na de laatste toeter was de strijd gestreden en kon het wegen begingen en de stand opgemaakt worden.

In de tussentijd was de Foodtruck al gearriveerd zodat een ieder de lege maag kon vullen met een heerlijke snack en een drankje.

Deelnemen is belangrijker dan winnen, maar een ieder was toch nieuwsgierig naar de uiteindelijke uitslag. Theo van Deventer Jr. wist beslag te leggen op de eerste plaats met een gewicht van 13,5 Kg en kreeg van de Hans Knecht de eerste jubileumprijs van 100 euro in de vorm van cadeaubonnen uitgereikt. De nummer 2 en 3 ontvingen 75 en 50 euro aan cadeaubonnen. In het kader van dit Jubileumjaar gingen de overige deelnemers ook naar huis met en cadeaubon van 25 euro. Na de prijsuitreiking nog even gezellig genoten van een drankje en ging een ieder met een goed gevoel naar huis.

Namens het voltallig bestuur dank voor uw deelname aan dit jubileumevent.