Skip to main content

De traditionele filmavond op 16 november 2023 stond ook in het teken van ons 110-jarig bestaan van de vereniging. Bij binnenkomst ontvingen de gasten de consumptiebonnen en een lot voor de loterij. Wie wint er vanavond een felbegeerde rollade?

Maar eerst ontvangst met koffie en een jubileumgebakje.

Om 19:50 heet onze nieuwe voorzitter Jack Kraijpoel de gasten van harte welkom. Hij doet even een korte terugblik op het verenigings jubileumjaar 2023. Ook presenteerden we onze nieuwe website die na deze 110 jaar wel een update kon gebruiken.

Na de opening startten we de films “Roofblei vissen in de vroege winter” en “Snoekvissen in de polder”. In de pauze voor een drankje en een warm hapje werd er een compilatie getoond van alle activiteiten 2023. Foto’s gemaakt door Ronald Spakman en drone beelden door Niek Bogerman. (komt binnenkort beschikbaar op de website). Na de pauze de films “Driftend vissen op de Noordervaart” en “Vliegvissen op snoek in de polder”.

Aansluitend was een ieder gefocussed op de loterij en velen hadden prijs maar er waren er ook teleurgesteld. Maar daar was in het kader van het jubileum een verrassing voor diegenen die nog geen prijs hadden. Jack kondigde aan dat in het kader van het jubileum iedereen nog een cadeaubon ontvangt zodat een ieder met een prijs naar huis gaat. Wederom kijken we terug op een leuke gezellige filmavond en met ook veel genoegen kijken we terug op een succesvol verlopen jubileumjaar 2023.

Namens het voltallig bestuur dank voor uw aanwezigheid en deelname aan de jubileum activiteiten. 

Voor foto’s klik hier