Skip to main content

Wij willen dit samen met jullie doen en wel op 30 augustus. Je moet aldaar om 12:00 uur aanwezig zijn. Er wordt gevist 13:00 uur tot en met 17:00 uur. Wij gaan er vanuit dat jullie eigen vervoer hebben, is dit niet het geval geef dit dan door als je je opgeeft. Dan kijken wij of we dit voor je op kunnen lossen. Maar beloven kunnen wij dit ook niet. Het adres is: De Berenkuil, Berencamperweg 11 3882 SP Putten Ook moet je zelf voor en goede hengel en andere spullen zorgen. Het liefst en werphengel met een dobber en een enkele haak. Met kunstaas en dat soort zaken mag daar niet gevist worden. Heb je geen goede hengel dan kun je er daar eventueel één huren. Je kunt je opgeven voor 15 augustus door een mail te sturen naar jeugdbegeleider@hsvhilversum.nl. Groet van de jeugdbegeleiders Ronald Spakman en Karel van der Straten en we hopen jullie daar te zien.